Botox Fillers

Om Anders Franzén

Jag är legitimerad sjuksköterska och har de senaste 15 åren varit produktspecialist för diverse olika läkemedelsföretag.

De senaste 7 åren jobbat produktspecialist/ injektions tränare av botox och fillern Juvederm.
Där har jag skaffat mig goda kunskaper om olika sätt att behandla rynkor och volymförluster både med botox och med filler (Juvederm). Kunskaperna har jag skaffat mig genom kurser på internationella kongresser och utbildningar både i Sverige och internationellt. Kurserna har varit både inom Botox och Juvederm där man har fått lära sig att kombinera dessa produkter för att få ett bra kosmetiskt resultat.

I mitt arbete som produktspecialist har jag hållit injektionsträningar kontinuerligt på de flesta kliniker i södra Sverige och även i Danmark och Finland. Då har jag lärt ut och visat de senaste teknikerna inom de olika behandlingsområdena. Under mina år som produktspecialist har jag skaffat mig ett nära samarbete med de främsta injektörena i Sverige och en ett flertal internationella.

Jag har också lärt mig tandblekning med Brilliant Smile-metoden den senaste tiden och har fått en bra respons av kunderna på resultatet.

Mitt mål med en behandling är att man ska hitta en bra balans mellan kundens ålder och utseende.

                                                                                anders01