Exuviance

exuviance 

Revolutionerande medicinsk hudvård som verkligen fungerar!

En ny epok inom hudvård när det gäller fina linjer och rynkor!

Exuviance är nytt i Sverige, men internationellt är Exuviance världsledande hos dermatologer och plastikkirurger under namnet Neostrata-Exuviance.

Exuviance effektiva hudvårdsbehandlingar bygger på professorerna Eugene van Scotts och Ruey Yus (Princeton, USA) världspatenterade produkter. Scotts och Yus forskning och utveckling har pågått i över 40 år. Detta är Din trygghet. De har över 120 patent, därför kan ingen överträffa Exuviance.

Exuviance hudvårdssystem har skapats speciellt för att tillgodose behoven hos dig som inte behöver söka vård hos en hudläkare, men som ändå vill utnyttja fördelarna med medicinskt utvecklad hudvård.

Age reverse1
Age Reverse, för hud som uppvisar ålderstecken, är en av våra mest populära produktserier.

Exuviance - ger ökad cellförnyelse

Exuviance bygger på upptäckten av en ny molekyl, Gluconolaktone, G-4. Denna ökar cellförnyelsen (vilket på engelska heter Exuviance), ger cellen näring, är en antioxidant och mjukgörare. Den tränger långsamt och skonsamt ned i huden så även personer med känslig hud, som tidigare inte tålt fruktsyra, får fantastiska resultat. Dessutom tillför den huden massor av fukt. Passar alla hudtyper från känslig hy till acne.

En världssensation inom hudvård

Används av hudläkare och hudterapeuter i över 40 länder. Enkel, effektiv hudvård som ger ett strålande resultat ! En världssensation inom hudvård som bygger på en revolutionerande upptäckt av världens främsta hudvårdsforskare, professorerna dr van Scott och dr Yu, Princeton, USA. En molekyl, G-4, som finns naturligt i huden stimulerar din hud att hålla sig ung och fräsch. Länge, länge !

G-4 är världspatenterad och finns endast i Exuviance hudvårdsprodukter.

exuviance1
Exklusiva produkter från Exuviance

Exuviance ger verkliga resultat

Eftersom Exuviance är ett medicinskt företag finns det inget “Hokus-Pokus”. Allt är vetenskapligt utvecklat och dokumenterat.Tryggt och effektivt. Det är inte styrkan på AHA-syran som avgör resultatet. Tvärtom kan en för stark syra ha negativ effekt. Det är kombinationen av Exuviance skonsamma syror som ger resultat. T.o.m. personer med ömtålig hud kan använda produkten och få ett fantastiskt resultat. Och huden blir inte torr av PHA, som av de flesta andra AHA-produkter på marknaden. Dessutom innehåller Exuviance dagprodukter solskyddsfaktor 15, för att skydda huden mot de farliga UV-strålarna som hela tiden förstör vår hud.

Vad kan Exuviance göra för dig

DU HAR INGA RYNKOR ELLER ANDRA PROBLEM:

Det är viktigt att Du vårdar huden för att hejda hudens åldrande. Med rätt hudvård får huden spänst och bevarar sin ungdomliga lyster längre. Det är lättare att förebygga en rynka än att få bort den. Ju tidigare Du börjar med Exuviance, desto längre håller Du kvar ditt ungdomliga utseende.

DE FÖRSTA RYNKORNA HAR VISAT SIG:

Exuviance har vetenskapligt dokumenterat att rynkorna minskas med ca 30%, om man dagligen använder Exuviance produkter. Ju längre tid Du har använt produkterna, desto bättre resultat uppnår Du.

DU HAR AKNE OCH OREN HUD:

Exuviance hjälper! Observera att det kan uppstå en negativ effekt under den första tiden. Det beror på att Exuviance också rengör på djupet. Den akne som Du skulle ha fått under de kommande veckorna, bryter ut redan första veckan. Efter detta blir emellertid Din hy bara bättre och bättre. Den kommer att stråla!

DU HAR EXTREMT TORR OCH KÄNSLIG HUD:

Exuviance har hjälp.

PIGMENTFÖRÄNDRINGAR:

Blekes och utjämnas med Exuviance.

Auktoriserad återförsäljare

Exuviance auktoriserade återförsäljare
är speciellt utbildade i Exuviance hudvårdssystem och erhåller kontinuerligt vidareutbildning för att kunna ge dig och din hud det bästa som finns.För att din hud ska få den bästa vård så säljs Exuviance original produkter endast hos diplomerade hudterapeuter och hudläkare. För oss är det väldigt viktigt att du får personlig vägledning vid val av Exuviance hudvårdsprodukter.

 

Exuviance Resekit

Exuviance Resekit

Innehåller produkter som räcker ungefär 2 - 3 veckor.

exuviance-resekit

Normal/känslig hud  265 :-
Aknehud                      299 :-