NBE 1000

NBE Eye Contour Duo Treatment

Ansiktsbehandling med fokus på ögonen.

Upplev den nya ultimata behandlingen för reducering av livslinjer och andra ålderstecken runt ögonen.

Stramar omedelbart åt och taijtar till huden. Mimiska linjer. Mörka ringar och påsar under ögonen blir

direkt mindre synliga och huden blir fastare och får ny lyster. I behandlingen ingår både NBE 1000 och NBE Deep Skin.

NBE Eye

 

NBE MASSAGE

Djupgående och resultatriktad behandling med NBE 1000 maskinen.

 Nannic mass1

NBE 1000

NBE 1000 är en världsnyhet som öppnar en helt ny värld av möjligheter. Behandling med NBE 1000 kräver inte några kirurgiska ingrepp utan är en mycket skonsam och behaglig metod med radiofrekvens som ger en ljuvlig energigivande massage som inbringar en vällustkänsla.

NBE 1000 är ett mycket exklusivt elektromagnetiskt system som ökar näringsupptaget och syretillförseln till cellerna med hjälp av radiofrekventa vågor som sätter kroppens celler i biologisk stress. Detta gör att cellerna öppnar upp hudens kanaler som annars fungerar som en naturlig barriär och hindrar främmande ämnen från att tränga in i kroppens egen organism. Tillsammans med NBE 1000 man kan försäkra sig om att de aktiva substanserna i behandlingsprodukterna verkligen når dermis, det undre hudlagret som är rikt på både kollagen (som gör väven hållfast) och elastin (som gör huden slät, stram och elastisk).

Effektiv och säker metod

NBE 1000 har utvecklats under 15 år inom medicinska behandlingar och påvisat enastående resultat. Fördelarna med att använda ett elektromagnetiskt system framför andra transdermala (genom huden) tekniker är dels att det inte förekommer någon elektrisk kontakt med patienten och att det inte finns risker för kemiska brännskador, muskulär fasciculation, smärta eller inflammation. Behandling med Nannic NBE 1000 sker med mycket hög säkerhet och riskerna för brännskador eller andra behandlingsskador är obefintliga. Detta eftersom maskinen inte använder laserljus eller andra aggressiva metoder som kan skada huden.

Behandlingsområden:                  

  • Hudföryngring och lyft
  • Rosacea och couperoser
  • Acne
  • Rynkreducering
  • Ödemreducering
  • Slapp hud
  • Striae och ärr

 

 

 

Priser

NBE 1000                              975:-

NBE Eye Contuor                   825 :-

NBE MASSAGE 30 min             630:-

NBE 1000

nbe1000

Före och efterbilder

 

1000 ögon 

Efter endast en NBE100